Kolekcija španjolske dizajnerice Agathe Ruiz de la Prade otvorila je ovosezonski Fashion Week Zagreb i prikazala razigranu i veselu reviju nakon koje su uslijedile revije domaćih i stranih snaga. No, pravu je pomutnju izazvao hrvatski Bruno koji je upao na modnu pistu

Prva večer Dreft Fashion Weeka koja se održala u Balonu Boćarskog doma prošla je u znaku vesele i razigrane španjolske kreatorice Agathe Ruiz de la Prade.

Njezini šareni modeli i rasplesane manekenke dobro su se uklopili u minimalistički ugođaj i tzv. 'flat' bijelu pistu. sama dizajnerica nije stigla u Zagreb, a njezine su modele predstavili Letitia Cano i Juan Carlos Mesa

Nakon šarene Ruiz de la Prade uslijedila je revija kaputa od umjetnog krzna Vedrane Šehić, kolekcija Marine Prevolšek, te Natalije Smogor koja je prikazala modele u plavim, smeđim i ružičastim tonovima.

Nakon domaćih dizajnerskih snaga, svoje su revije prikazali i gosti, talijanski dizajner Mariano La Barbero, te srpska dizajnerica Marina Milovanović. Večer su zatvorile Iva Karačić i Marta Buzolić.

No, kao i uvijek na modnim događanjima, veliku pažnju fotografa i medija privlačili su domaći celebrityji koji su popunili prve redove Dreft Fashion Weeka.

Ipak, najveću je pomutnju izazvao nenajavljeni hrvatski Bruno koji je odjeven u ružičasti kombinezon s umjetnim bradavicama i tangama leopard uletio je na modnu pistu.

Zaštitari su brzo reagirali i maknuli zanimljivog Bruna s piste koji je cijelo vrijeme koketirao s publikom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju