Toplo vrijeme za žene znači samo jedno, skidanje u kratke i laganije odjevne predmete koji često otkrivaju i ono što bi najradije sakrile. Najveća boljka ljpšeg spola je celulit s kojim je teško dobiti bitku, no on muči i savršene žene poput supermodela Helene Christensen

Atraktivna Dankinja koja je bila jedan od najazpaženijih modela devedestih godina dijeli problem s pripadnicama ljepšeg spola. Na plaži u St. Barthu otkrila je svoje gotovo savršeno tijelo s jednim malim nedostatkom - celulitom.

Sir je nevjerojatno senzualna namirnica, rekla je Helena te dodala kako joj seks i sir čine život potpunim.

Narančina koža je problem s kojim se susreće gotovo svaka žena, a briga o tijelu i zdrava prehrana su najjače oružje za taj nepoželjni modni detalj.

Ipak, on nije zaobišao ni lijepu Helenu. Na pragu četrdesetih bivši supermodel izgleda odlično, a mali nedostatak na tijelu čini se ne zabrinjava ju previše.

Helena Christensen bila je jedan od anđela Victorie Secret, a na revijama i u katalozima pojavljivala se uz bok najpoznatijih modela devedesetih Tyre Banks, Karen Mulder, Daniele Pestove, Rebecce Romijn i Stephanie Seymour.

Gola i zanosna Helena Christensen

Helena Christensen: 'Nikad nisam živjela s muškarcem'

Danas radi kao fotograf, a svoje radove objavljuje u magazinima Elle i Marie Claire. Pokrenula je i svoju liniju odjeće Christensen & Sigersen, no najveće zadovoljstvo joj predstavlja sin Mingus Lucien.

Helena uživa u životu te tvrdi kako joj je najveća ovisnost uživanje u sirevima. 'Sir je nevjerojatno senzualna namirnica', rekla je Helena te dodala kako joj seks i sir čine život potpunim.

'Ozbiljno razmišljam da istetoviram trokut sira negdje na tijelu', našalila se žena koja uživa u životu i ne dopušta da joj 'sitnica poput celulita' pokvari raspoloženje!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju