Moda & ljepota

Tatine curice na modnim pistama

One pokreću trendove, postaju ikone stila i uzor tinejdžerkama. Ne trebaju se izboriti za svoje mjesto pod zvijezdama jer to su za njih učinili njihovi roditelji Doznajte koje tatine curice su 'it' cure modne scene i provjerite imaju li, osim prezimena, potrebne atribute

One su uglavnom kćeri poznatih roditelja, a pažnju privlače svojim luduim izlascima, prijateljima i vezama s glazbenicima kojima pune tabloide. Međusobno su sve prijateljice ili poznanice i zajedno uvode nove modne trendove, ističu se svojim stilom i smislom za modu

One se za svoje mjesto pod zvijezdama ne moraju izboriti jer rođene su kao zvijezde. Posao ili obrazovanje za njih je uzaludno trošenje vremena jer sve im je servirano na pladnju. Pazite se stiže generacija tatinih curica!!!


Daisy Lowe dijete je Gavina Rossdalea (supruga Gwen Stefani) i navodno je plod jednonoćne veze s njezinom majkom Pearl Lowe koja je 'članica' sad već legendarnog Primorose Hilla. Daisy je postala manekenka već s petnaest godina, a osim po provokativnim fotografijama na koje rado pristaje poznata je i po sad već svršenoj vezi s producentom markom Ronsonom.

Alice Dellal kćer je brazilskog supermodela Andree Dellal i britanskog milijunaša Guya Dellala, a živi između Londonu i Rio de Janeira. Dosad je povezivana s mnogim muškarcima, a zadnji se spominje 20-godišnji Pierre Casiraghi - najmlađi sin princeze Karoline od Monaka i njezinog drugog supruga Stefana Casiraghija.

Alice je nedavno uhvaćena s 'tradicionalnim' priborom - slamkom i bijelim prahom što su objavili gotovo svi mediji, no kao i obično - nikom ništa.


Pixie Gledof, kćerka slavnog rockera Boba i Paule Yates, sporadično se pojavljuje na modnim pistama, kao i njezina sestra Peaches Geldof. Nedavno je objavila suradnju s kućom New Look za koju će dizajnirati kolekciju za mlade.

Elizabeth i Georgia May Jagger sudionice su londonskog noćnog života i sveprisutne su na svim važnijim modnim događanjima. Elizabeth iza sebe već ima nekoliko unosnih ugovora, poput onog s kućom Mark & Spencer, a Georgia May tek počinje na modnoj sceni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Čitaj dalje

Još vijesti

Prati nas i na Instagramu!
I to je jednostavno tako. 🤷‍♀️😅
Volimo ovakve nedjelje! 🍝❣️
@elinlannsjo
#sundayvibes #zadovoljnahr
Dobro jutro od ove slatkoće! 🐱
@icewasinspired 
#goodmorning #zadovoljnahr
Označite svoju prijateljicu. 🫣😅 
#zadovoljnahr