U Dubrovniku je sinoć otvoren Fashion Week International modnom revijom poznatog meksičkog 'haute couture' dizajnera Guillerma Leona održanom na Stradunu. U dobroj zabavi najviše je uživala Indira koja je otkrila da ne voli tragove bikiniaj na tijelu

Koktel dobrodošlice održan je u vrtu hotela Excelsior gdje su se okupila poznata lica iz svijeta mode, estrade i javnog društvenog života.

Tijekom petodnevnog događanja u Dubrovniku modeli će šetati pistom dugom 25 metara koja je postavljena podno Zvonika.

U Dubrovnik je stigao i jedan od najperspektivnijih mladih čeških dizajnera Jakub Polanka koji će večeras predstaviti svoju aktualnu kolekciju.

Među gostima Dubrovnik Fashion Weeka su Indira Vladić-Mujkić i Tomislav Jelić iz grupe Colonia koji su se odlično zabavljali na partyju, Marija Husar sa suprugom i Tihana Harapin-Zalepugin, čije će manekenke iz modne agencije Talia nositi revije.

Grupa Colonia voli nastupati u Dubrovniku, no ovaj su put stigli kao gosti. Vrijeme su iskoristili za kupanje i sunčanje, a Indira je pokazala preplanulu boju te napomenula kako su je fotografi oblijetali dok je uživala u oskudnom bikiniju.

'Ne volim bijele tragove od kostima na tijelu', rekla je pjevačica čiji su izgled mnogi opisali kao senzacionalan s posebnim naglaskom na njezine noge!

Marija Husar je stigla sa suprugom te priznala kako je brak poput sna.

'Jedva čekamo bebu, no to nije nešto što se može planirati pa ću dok se to ne dogodi raditi i nastupati', rekla je Marija.

Organizatori Dubrovnik Fashion Weeka su Darija Mikulandra-Žanetić, Renata Mandić i Haris Čustović, koji stoje iza udruge Antifriz koja djeluje u Londonu, Amsterdamu i Dubrovniku.

U Dubrovniku će se predstaviti kreatori iz 13 zemalja, uglavnom iz Europe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju