Nakon seksepilne Eve Mendes naslovnicu časopisa Allure krasi glumica i komičarka Isla Fisher. Uskoro Boratova supruga, pokazala je kako je uz dobar smisao za humor krasi i lijepo tijelo

Da u životu zvjezde nije sve uvijek tako jednostavno Isla je iskusila na pripremama za snimanje fotografija za Allure. Uz cijelu četu vizažista, frizera i asistenata koji su se vrtili oko nje, s lica nije smjela skinuti osmijeh. Bez obzira na naporno snimanje rezultat je odličan.

Glumica koja je zarobila Boratovo srce, u intrvjuu za Allure otkrila je kako će uskoro konačno stati pred oltar. Stalno pričamo o vjenčanju, no sada smo najbliže konačnom dogovoru!

Glumica koja je zarobila Boratovo srce, u intrvjuu za Allure otkrila je kako će uskoro konačno stati pred oltar. 'Stalno pričamo o vjenčanju, no sada smo najbliže konačnom dogovoru' priznala je Isla koja s glumcem Sachom Baronom Cohenom ima kćer Olivu.


Isla je otkrila i kako na snimanjima uvijek koristi duplericu iako nam nije jasno zašto jer bi mnoge kolegice poželjele njezino tijelo.

Glumica i komičarka Isla Fisher ima glavnu ulogu u komediji Confessions of a Shopaholic koji uskoro stiže u kina i to usred velike svjetske krize. Na pitanje nije li film ove tematike snimljen u krivo vrijeme Isla je bila jednostavna: 'U filmu moj karakter uči lekciju o pohlepi na stvarno težak način. Mislim kako će nam u vrijeme krize to svima dobro doći.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju