Hrvatska je bogatije za dvije ljepotice, ATP u Umagu je izabrao najljepšu hostesu ovogodišnjeg turnira, a tamnoputa sarajevska manekenka postala je Miss Adriatic Europe. Uz ljepotu na daljnjim će joj će natjecanjima pomoći i to što je rođakinja Baracka Obame

U Umagu je održano tradicionalno natjecanje za Miss hostesa. Između stotinu pedeset prekrasnih djevojaka koje sudjeluje na turniru kao hostese odabrano je njih 14 koje su prošetale pozornicom Stella Marisa i natjecale se za titulu najljepše.

Najljepša hostesa turnira je 17-godišnja Ivana Kučera iz Osijeka, za prvu pratilju je izabrana Jelena Ostojić, a druga pratilja je Ana Horvat. Lentu Miss fotogeničnosti ponijela je Damijana Krišković.

Nakon izbora Miss hostese party se preselio u klub Johnny Woo gdje se zabavljao i srpski tenisač Novak Đoković koji je bio pravi magnet za djevojke koje su vrištale za njim.

Izbor za Miss Adriatic Europe održan je u Marini Frapa u Rogoznici, a pobjednica je predstavnica BiH Danijela Mijatović koja je podrijetlom iz Kenije. Dvadesetogodišnja djevojka je daljnja rođakinja Baracka Obame, a njezina obitelj i uža Obamina obitelj žive u istom mjestu.

'Moja majka potječe iz plemena Kamba, a Obama iz plemena Luo pa smo možda samo daljnji rod', pojasnila je pobjednica.

Na izboru za Miss Adriatic Europe sudjelovalo je 16 djevojaka, druga pratilja je dvadesetogodišnja Lejla Adrović iz Tuzle, a za prvu pratilju je odabrana Hrvatica sedamnaestogodišnja Petra Jakić iz Makarske. U izboru za Miss Adriatic Europe, koji se tradicionalno održava u Rogoznici, sudjelovalo je 16 djevojaka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju