Sastojci koje skriva kuhinjski ormar mogu učiniti čuda za vaš izgled. Recept za holivudski osmijeh možete napraviti sami uz pomoć kadulje, soda bikarbone te nekoliko kapi limuna. Bacite se na posao i uživajte u sjajnim i bijelim zubima

Krupna sol može pomoći pri ublažavanju reumatskih bolova. U pamučni rupčić ili gazu stavite dvije šake krupne soli i stavite ju u pećnicu te zagrijte dok ne postane topla. Ne smije biti vruća!

Stavite ju na bolne dijelove i masirajte laganim kružnim pokretima. Mlaka sol će izvlačiti bol, a postupak možete ponoviti nekoliko puta.

Ukoliko vas smeta peckanje i bol koju osjećate prilikom čupanja obrva poslužite se ledom.

Prije čupanja kockicom leda prijeđite preko obrve i područja oko obrve, kapci će blago utrnuti, a bol će nestati. Ledom pređite preko obrve nekoliko puta tijekom uređivanja.

Želite li da vaši zubi budu sjajni i bijeli bez korištenja raznih izbjeljivača koji sadrže štetne kemijske supstance sami napravite vlastitu pastu od kadulje i soda bikarbone.

Otkrijte tajne koje skriva kuhinjska sol!

U staklenoj posudi pomiješajte prah listova kadulje i soda bikarbonu u istom omjeru.

Nakon pranja zubiju pastom nanesite prah na četkicu i na njega nakapajte par kapi limunova soka te istrljajte zube. Postupak ponovite dva puta tjedno i uživajte. Vaši će zubi biti sve sjajniji i sjajniji!

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju