Nova Miss Universe je 18-godišnja Stefania Fernandez iz Venezuele. Prva pratilja je Ada Aimee De La Cruz iz Dominikanske Republike, a lentu treće pratilja je ponijela Miss Kosova Marigona Dragusha

84 ljepotice iz cijeloga svijeta, među kojima je bila i Splićanka Sarah Ćosić predstavile su se žiriju i publici u bijelim haljinama, zatim u kupaćim kostimima te u večernjim haljinama. Našoj predstavnici su kladionice i novinari prognozirali mjesto između prvih 15 djevojaka, a baš to se i dogodilo.

Dvadesetogodišnja Splićanka Sarah Čosić ušla je među 15 najljepših djevojaka i postigla veliki uspjeh. 

U prvih pet djevojaka našla se i favoritkinja natjecanja Miss Australije Rachael Finch te Miss Puerto Rica Mayra Matos Perez.

Stefania Fernandez je krunu Miss Universe primila od prošlogodišnje pobjednice Venezuelanke Dayane Mendoze, no prilikom primopredaje kruna joj je ispala. Dayane ju je podigla s pozornice i stavila ju pobjednici na glavu.

Stefania Fernandez je prošle godine pobijedila na izboru za Miss Venezuele, a uz lentu pobjednice ponijela je i titulu najelegantnije misice te je proglašena djevojkom s najboljim tijelom i najljepšim licem. 

Ovo je šesta titula Miss Universe koju je osvojila ljepotica iz Venezuele, a druga zaredom. Kruna Miss svijeta je otišla u Venezuelu pet puta, a uz još četiri pobjede na raznim međunardodnim natjecanjima u ljepoti ta zemlja drži rekord u osvojenim nagradama.  

Miss Universe Hrvatske, dvadesetogodišnja Sarah Čosić na ovaj se izbor prijavila kako bi joj se otvorile neke nove poslovne ponude, no pobjeda u Zagrebu ju je itekako iznenadila.

Sarah Ćosić: Tek jutros mi je postalo jasno što se dogodilo!

Sarah je branila boje Hrvatske među 84 natjecateljice iz cijelog svijeta na izboru za Miss Univerese koji je održan na prekrasnim Bahamima. Uoči samog izbora na kladionicama je zauzimala 15 mjesto, a mlada je Splićanka oduševila i talijanskog premijera Berlusconia koji joj je ponudio nastavak karijere u Italiji.

Mnogi su baš Sarah spominjali kao djevojku čija bi ljepota na ovom prestižnom izboru mogla dobro proći, dok je kao pobjednica od samog početka bila spominjana Miss Universe Australije, Rachel Finch koja je ostala bez lente, no plasirala se među prvih pet djevojaka. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju