Ne možete uskladiti haljinu s nakitom, a isti model ima svaka cura u gradu? S tim se problemom susreću mnoge žene kojima je pomoć odlučio pružiti nizozemski dizajnerski dvojac

Iako smo bojanke odavno prerasli, skriva li se u vama još uvijek kreativni duh koji samo čeka priliku da se protegne i dođe do izražaja, dva nizozemska dizajnera osmislila su haljinu baš za vas.

Uz pomoć flomastera u različitim bojama sami možete stvoriti haljinu kakvu želite

Za nju će vam biti potrebno 250 eura. No, uz nju nećete dobiti samo strukiranu haljinu u stilu 60-ih godina kojom ćete naglasiti struk i izgledati elegantno i lijepo, već i vodootporne flomastere.

Modni dizajner Berber Soepboer i grafički mu kolega Michiel Schuurman osmislili su taj odjevni predmet s print uzorkom sastavljenim od crno-bijelih kružića.

Uz pomoć flomastera u različitim bojama sami možete stvoriti haljinu kakvu želite, prilagođavajući tako modnu kombinaciju nakitu i cipelama.

VIDEO: Haljina od 24 tisuće lampica

'Inače dizajniram odjeću koja se može nositi na više načina, tako da osoba sama može sama, ovisno o raspoloženju i prilici, prilagoditi haljinu kako njoj odgovara' rekao je dizajner Berber.

Haljine s crvenog tepiha na posudbi za 320 kuna

Upravo zbog svoje unikatnosti i osobnosti žene koja je sudjelovala u njezinoj izradi, ova haljina ostvaruje dizajnerske snove mnogima kojima nije dovoljno svoj modni stav izraziti tek skidanjem haljine s vješalice u trgovini.

Haljina se može naručiti online na stranici www.michielschuurman.nl.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju