Prva Hrvatska premijerka Jadranka Kosor odijeva se izuzetno konzervativno, a modni stručnjaci ju doživljavaju kao svojevrsnu žensku kopiju bivšeg premijera Ive Sanadera te joj predlažu hitne i velike promjene stila

Jadranka Kosor gotovo uvijek odijeva crne ili bijele kostime koje rijetko osvježava modnim detaljima. U hlačama je nismo vidjeli gotovo nikada, a načinom odijevanja pokazuje da odjeću doživljava kao uniformu.

Odijevanje, šminka, frizura i modni detalji su dio neverbalne komunikacije stoga bi premijerku po tom pitanju trebalo dovesti u red, naglasio je Grgo Zečić.

'Pogledamo li prve dame Michelle Obamu i Carlu Bruni koje su se nametnule kao svojevrsne ikone stila, odmah nam postaje jasno kako Jadranki Kosor nedostaje hrabrosti, a s preuzimanjem nove, vrlo visoke funkcije njezin bi stil odijevanja mogao postati još konzervativniji', smatra modni stručnjak Grgo Zečić.

Jadranka Kosor nije osoba koja će unositi novine u modu, voli bijelu boju koja znači optimizam, a njezina odjeća nam govori da je vrlo samozatajna rekla je stručnjakinja za komunikaciju Vanja Mamić.

'Premijerka ne voli boje i odjećom ne šalje nikakve poruke. Nije tip osobe koja će odabirom jarko crvene haljine ili kostima pokazati hrabrost', rekla je Vanja Mamić.

Jadranka Kosor se ne zna našminkati!

I Jadranka Kosor u klubu najmoćnijih žena

U Hrvatskoj politici se moda smatra hedonizmom i zbog toga političari nisu skloni tražiti savjete od strane modnih stručnjaka, rekao nam je Grgo Zečić te naglasio kako je Jadranki Kosor potrebna hitna promjena imidža.

'Odijevanje, šminka, frizura i modni detalji su dio neverbalne komunikacije stoga bi premijerku po tom pitanju trebalo dovesti u red', naglasio je Grgo Zečić.

Fashion Guru je Jadranku Kosor postavio na sam vrh liste najgore odjevenjih osoba u Hrvatskojte je proglasio ženom koja ni ehoton ne zna staviti kako treba. Njezine modne eskapade su naširoko poznate, no u posljednje vrijeme Fashion Guru kod Jadranke Kosor ipak vidi lagane pomake na bolje.

S obzirom na funkciju koju obnaša, stručnjaci se slažu kako je Jadranki Kosor stilsko osvježenje i više nego potrebno. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju