Sasvim jednostavno, brzo i sigurno – osnovne su karakteristike Neckermannovog online shopa koji kupcima na adresi www.neckermann.hr nudi mogućnost da na najjednostavniji mogući način uživaju u širokom asortimanu i ugodnoj kupnji koja štedi vrijeme i novac

Sasvim jednostavno, brzo i sigurno – osnovne su karakteristike Neckermannovog online shopa koji kupcima na adresi www.neckermann.hr nudi mogućnost da na najjednostavniji mogući način uživaju u širokom asortimanu i ugodnoj kupnji koja štedi vrijeme i novac.

Uz već standardnu ponudu putem kataloga, Neckermann online shop svojim kupcima nudi još širu ponudu mode, namještaja i tehnike i dodatne pogodnosti pri kupnjiPravu vrijednost i prednost ovakvog načina kupovine svakim danom prepoznaje sve veći broj ljudi u Hrvatskoj koji se odlučuju na shopping putem interneta koji osim široke ponude i bogatog asortimana nudi i cijeli niz dodatnih pogodnosti te stvaraju prednosti u odnosu na klasični način kupovine.

Uz već standardnu ponudu putem kataloga, Neckermann online shop svojim kupcima nudi još širu ponudu mode, namještaja i tehnike i dodatne pogodnosti pri kupnji.

Tako je trenutno je u tijeku akcija u kojoj kupci koji nikad ili u posljednje dvije godine nisu kupovali u Neckermannu, pri svojoj narudžbi ostvaruju popust od 50 kuna.

Osim što je otvorena 24 sata na dan, Neckermann online trgovine nudi još bogatiji i široki asortiman po nižim cijenama te bez dugih gužvi i raznih čekanja, pretvara shopping iz vlastitog doma u pravi užitak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju