Žena koju krasi jedan od najljepših osmijeha na svijetu Julia Roberts ne voli sapun ni tuširanje. Najdraži joj je miris prirodnih ulja na tijelu, a to odgovara i njezinom suprugu. Za petama joj je i kolegica Charlize Teron koja se ponekad ne tušira danima

Julia Roberts poznata je po tome da ne voli paparazze u svojoj blizini. No možda razlog nije u tome što ne voli gledati svoje fotografije već u njezinom mirisu.

Bivši zaposlenik 'Zgodne žene' otkrio je kako Julia bježi od sapuna i vode.

Bivši zaposlenik 'Zgodne žene' otkrio je kako Julia bježi od sapuna i vode. 'Julia je pravi hippie, ona se ne tušira danima i to joj uopće ne smeta, a ne buni se ni njezin suprug.'

Jedan od razloga zbog kojeg se Julia i njezin suprug Daniel Moder ne tuširaju je i taj što štede vodu kako bi očuvali planet. Julia voli miris prirodnih ulja na tijelu, a danima ne pere ni kosu.

Izgleda kako Julia i njezin suprug uopće ne vode glamurozni hollywoodski život, a za petama im je i glumica Charlize Theron. Ona je u razgovoru s Davidom Lettermanom izjavila kako se ponekad ne tušira danima, pogotovo kada je na kampiranju.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju