Nadolazeća godina mnogima služi kao povod za rekapitulaciju događaja od početka milenija do danas. Neki se, pak, okreću budućnosti i pokazuju što neke od zvijezda čeka za deset godina

Retuširanje, vizažisti, rasvjeta i puno neuspjelih fotografija te izbačenih scena ono je što zvijezde čine savršenima i vječno mladima. No, niti oni neće moći vječno izgledati desetak godina mlađe.

Za sve one nestrpljive koje zanima kako će žene poznate po mladolikom looku izgledati za deset godina, poznati forenzičar iz Washingtona izradio je njihove modificirane fotografije.

'Dao sam im deset teških godina, ovo su one kako bi izgledale da ne vode računa o sebi. Te fotografije mogu objesiti u kupaonici kao motivaciju da žive zdravo i disciplinirano' riječi su kojima je svoje slike opisao forenzičar Joe Mullins.

Pop kraljici i discipliniranoj vježbačici Madonni motivacije za zdravim životom sigurno neće trebati, ali izmijenjena i za deset godina starija fotografija pokazuje njezino lice šezdesetogodišnje žene bez botoksa i korekcija plastičnog kirurga.

Pijavice, botoks i zategnuta lica slavnih

Angelina Jolie i dalje će zadržati svoj zavodljivi mačkasti pogled i besprijekoran ten, ali će joj tonus lica ipak popustiti, a borice će isto tako biti neizbježne na budućem 44 godine starom licu.

Slavni nas upozoravaju: Ovako ne želite izgledati!

Victoria Beckham izgledat će gotovo besprijekorno. Sijede vlasi će biti obojane, lice njegovano, ali bore na licu i koji kilogram više nego što ima sada, Victoriji će dati zreliji te više majčinski, a manje celebrity izgled.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju