Estetska je kirurgija za razliku od one obične iznimno tražena. Da i žene i muškarci žele zaustaviti starenje ili pak povećati određeni dio tijela nije nikakva novost. No za takve hrabre poteze više zaista nije potrebno odlaziti pod nož, dovoljan je ubod u pauzi za ručak

Zahvaljujući razvoju znanosti mnoge stvari koje su se nekoć rješavale rezanjem, zatezanjem i guranjem raznih silikonskih tijela u organizam svele su se na drugačije metode. Popunjavanje bora ili pak povećanje usana preuzela je svemoćna igla.

'Trend u estetskoj kirurgiji je minimiziranje trauma tkiva, brz oporavak, kratko trajanje. Kod zahvata koji se izvode iglom nema nikakvih predoperativnih priprema, pacijent se vrlo brzo vraća uobičajenim životnim aktivnostima', kaže Dr. Ostojić.

Pacijenti još uvijek skrivaju istinu i rijetki su oni koji će priznati da su se podvrtgnuli jednom od zahvatat. Dr. Ostojić smatra kako to uopće nije potrebno jer to više nije tabu tema.

'Ovo je 21 stoljeće, ja se ne sramim reći da imam botox u čelu, naglasio je dr. Ostojić u emisiji Provjereno.

Ideali ljepote se mijenjaju kao i trendovi u modi. Za promjenu izgleda više nije potrebno trpjeti bol, zhvati su brzi, pa tko voli nek izvoli.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju