Savršeno tijelo, prema mišljenju žena bilo bi ono sastavljeno od dijelova omiljenih holivudskih zvijezda. Stražnjica kao Beyonce, noge Kelly Brook i grudi Angeline Jolie su ono što želi gotovo svaka pripadnica ljepšeg spola

Žene su sve manje zadovoljne s izgledom svog tijela te zbog toga prolaze kroz veliku krizu. Mediji koji pridonose stvaranju savršene slike glavni su razlog nezadovoljstva koje muškarci ne mogu razumjeti. Za njih je žensko tijelo predmet obožavanja, čak i kada nije savršeno. Većina muškaraca priznaje kako uopće ne primjećuje nedostatke koje vide žene.

Stražnjica poput one kojom se ponosi Beyonce na listi najtraženijih dijelova tijela. Uz to idu noge Kelly Brook i grudi Angeline Jolie.

Svakodnevno bombardiranje savjetima i fotografijama nalaže ženama da moraju izgledati sve bolje i bolje pa je stražnjica poput one kojom se ponosi Beyonce na listi najtraženijih dijelova tijela. Uz to idu noge Kelly Brook i grudi jedne od najljepših žena svijeta Angeline Jolie. Kako bi popis bio potpun treba dodati još i Jessicu Albu koja ima savršena leđa te Jennifer Aniston koja je sinonim za najljepše ruke u Hollywoodu.

Uz savjete koji se nude kako sve to postići stoje još neki zahtjevi. Dakle, tijelo mora imati obline, no linija mora biti savršena, grudi lagano podignute, čvrste i velike, no ipak ne prevelike, a također se traže i lagano formirani mišići, no nije dobro da žena provodi previše vremena na spravi za vježbanje jer ipak, prirodno je najljepše.

Uz ovakve zahtjeve jedino što preostaje ženskom spolu je lagana depresija ili pak veliki osmijeh. Ljepota dolazi iznutra, a muškarci se boje savršenih žena. Biti zadovoljan u svojoj koži je puno veći od uspjeh od guze poput Beyonce ili savršenih ruku kakve ima Jennifer Aniston.

Ipak njoj ćemo priznati jednu stvar, a to su savršeni pramenovi. Ukoliko i sami želite postići da vaša kosa izgleda kao da ste upravo stigli s plaže, odjenuli haljinu i izašli na večeru pogledajte savjete slavnih frizera.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju