Volite bikini s trokutima, no čini se da vam ne pristaje. Imate velike grudi i šira bedra, a željeli biste jednodijelni kupaći kostim...Uz nekoliko korisnih naputaka moći ćete pravilno odabrati kupaći kostim u kojem ćete izgledati zanosno.

Ogledalce, ogledalce

Prije nego što krenete u kupovinu novog kupaćeg kostima dobro se pogledajte u ogledalo. Kritički promotrite svoje tijelo kako biste znali mane, ali i vrline i lakše odabrali kupaći kostim.

Imate široka bedra?

Bijela boja, kao i općenito jako svijetle boje nisu dobar izbor za vas. Nemojte nositi ni niske i široke gaćice, te odaberite onaj koje ćete moći podignuti visoko. Skrenite pažnju na grudi i odaberite gornji dio koji će biti sa zanimljivim uzorkom i istaknuti vaše gornje atribute.

Velike grudi

Izbjegnite jako podstavljene košarice i krupni uzorak. Umjesto toga odlučite se za mladenačke boje, nježne cvjetne nijanse, no najbolje je odabrati jednobojni kupaći kostim kojim ćete pažnju 'raspršiti' na cijelo tijelo. Trokuti nisu dobar izbor, a najbolje će vam pristajati gornji dijelovi koji su ravno izrezani. Time ćete naslutiti veličinu grudi, no nećete ih 'bacati' u prvi plan.

Kraći torzo

Ako je vaš torzo kraći u odnosu na noge, trebate odaberite kupaći kostim koji će istaknuti donji dio tijelo. Nemojte kupiti kupaći kostim koji nema naramenice, već upravo suprotno. Odaberite onaj čije se naramenice vežu oko vrata. Osim toga, pogrešno je nositi donji dio koji se nosi visoko na bokovima. Umjesto toga nosite onaj koji se nosi nisko.

Dulji torzo

Žene s dugim torzom ne bi trebalo nositi jednodijelne kostime koji će ih izduljiti. Nemojte odabirati ni gaćice s niskim strukom, već onaj s visokim. Istaknite grudi s gornjim dijelom s čvrstim košaricama kako bi skrenuli pozornost na gornji dio tijela.

Krupnije žene

Vama će najbolje pristajati jednodijelni kupaći kostim u jednoj boji. Nemojte nositi kupaće kostime s krupnim uzorkom niti one s puno šarenila. Odaberite gornji dio ravnog kroja, a ponekad, ma koliko vam se tamnozelena, smeđa ili tamnosiva boja činile 'neljetnim' bojama, izvrsno će vam pristajati.

Male grudi

Nikada nemojte nositi bikini ravnog kroja. Štoviše, kupite onaj s trokutima, a ako bolje pogledate, vidjet ćete da se i oni mogu pronaći u 'podebljanoj' verziji. Donji dio kupaćeg kostima neka bude minimalističkog kroja kako bi rasporedili pažnju na cijelo tijelo, a ne samo na grudi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju