Potraga za modernom odjećom često vas može odvesti u skupe dućane gdje je za dobar komad potrebno izdvojiti veliki dio plaće. U doba recesije to nije najbolje rješenje stoga vam stilisti savjetuje gdje krenuti u potragu za modernom ljetnom odjećom

Za dobar stil nije potrebno puno novaca, tajna je u detaljima i načinu na koji se oni nose. Da je tako potvrdila je i urednica časopisa Gala Style koja i sama odlično kombinira modne detalje.

'Možete kupiti nešto što je slično, a od jeftinijeg brenda. To će podignuti odjevnu kombinaciju, a uštedjet ćete novac', rekla je Ninna Lara Vidaković.

Krenete li u potragu za nešto jeftinijom odjećom, uz veliku uštedu možete izgledati odlično.

Moderne komade za koje ćete u nekim dućanima izdvojiti i do nekoliko tisuća kuna uz malo truda i savjet stilista možete pronaći na mjestima gdje za njih nije potrebno izdvojiti mnogo novca, savjetuje stilistica Ivana Bilandžija Billy.

Stil nije pitanje novca već izraz osobnosti. U skupim krpicama možete izgledati jeftino, a u jeftinijoj odjeći profinjeno i otmjeno zato u ljetni šoping krenite naoružani samopouzdanjem i strpljenjem!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju