Ukoliko već duže vrijeme imate problema s kožom, a niti jedna kozmetika Vam još nije pomogla u rješavanju problema, onda vjerovatno Vaša koža negativno reagira na sintetičke sastojke koji se nalaze u kemijskoj kozmetici. Jeste li probali svoj problem riješiti s potpuno prirodnim kozmetičkim proizvodima?

Evo kako neke biljke djeluju na ljudsku kožu:

Neven ima blagi utjecaj na površinu kože, pojačava cirkulaciju krvi koja je potrebna za izmjenu tvari u tkivu. Neven također pomaže kod stvaranja novog tkiva.

Gospina trava sadrži tanin i hidro karbone između ostalih ljekovitih komponenata. Njegova najvažnija uloga je kod sprečavanja akni. Djeluje kao lijek kod preaktivnih žlijezda, ali ne narušava ravnotežu kože. Ima svojstvo da njeguje kožu iznutra, da zalječuje površinska oštečenja te čisti nečistu kožu.

Cimet ima svojstvo da rastapa nakupljene masnoće ispod kože. Brzo i jako rastvara cellulit, a njegov učinak na kožu je blag i nije štetan.

Na Vaš zahtjev testirali smo potpuno prirodnu Regenerativnu kremu i Mlijeko protiv celulita iz BIOmedisa.

Cimet ima svojstvo da rastapa nakupljene masnoće ispod kože. Brzo i jako rastvara cellulit, a njegov učinak na kožu je blag.

Regenerativna krema je lagana i hidratantna krema prilagođena svim tipovima kože. Uz brojno ljekovito bilje sadrži zeolit (prirodni apsorbent – apsorbira toksine iz/sa kože) i maslinovo ulje (snažni prirodni antioksidant). Ova krema je namjenjena njezi i regeneraciji nečiste, problematične i oštećene kože podložne alergijskim reakcijama.

Korijen gaveza pojačava mikrocirkulaciju krvi u koži koja tada rezultira povećanim donosom minerala, vitamina i proteina kroz krv u kožu. Sastav ove kreme djeluje na kožu antiseptički, a ne sadrži sirovine životinjskog podrijetla, industrijske baze, emulgatore ni parfeme pa nema nikakav štetan utjecaj niti na najosjetljivije tipove kože.

Redovitom upotrebom svi problemi s nečistom i oštećenom kožom, kao što su akne i dermatitisi, će nestati i koža će poprimiti zdraviji izgled. BIOmedis proizvodi nisu testirani na životinjama.

Mlijeko protiv celulita iz BIOmedis-a sa sokom korijena đumbira, bršljanom, cimetom i zeolitom učinkovito djeluje na uklanjanje naslaga masnoće koja izgleda kao narančina kora.

Sok korijena gingera ima svojstvo dubinske penetracije u kožno tkivo, rastvara masne nakupnine te pospješuje cirkulaciju krvi. Mlijeko protiv celulita je lagano i hidratantno tako da nakon nanošenja neće ostaviti tragove na odjeći.

Preporučili bismo Vam akcijske setove iz BIOmedis kolekcije:
• Set protiv akni (Regenerativna krema i Tonik) sniženo sa 250Kn na 180Kn
• Set za masnu/nečistu kožu (Regenerativna krema, Peeling maska, Tonik, Mlijeko za čišćenje i skidanje šminke) sniženo sa 510Kn na 340Kn
• Njega tijela1 (Mlijeko protiv celulita i Hidratantno mlijeko za tijelo) sniženo sa 280Kn na 180Kn
• Njega tijela2 (Mlijeko protiv celulita i Uljnu emulziju za njegu i masažu tijela) sniženo sa 280Kn na 180Kn
• Ili sami izaberite 2, 3, 4 ili 5 proizvoda i uštedite do čak 300Kn.

Više informacija o prirodnim proizvodima možete pročitati na web stranici www.biomedis.hr gdje u ponudi imate preko 20 akcijskih setova uz uštedu do 520Kn.

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.hr je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom. Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.hr ili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308, a naručenu robu plaćate pri preuzimanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju