Mnogi traperice izdvajaju kao omiljeni odjevni predmet, zbog čega si daju oduška prilikom njihove kupovine. Nekoliko pari različitih krojeva i boja sigurno imaju svi, no Tommy Hilfiger savjetuje drugačije

Broj pari traperica kojim se hvale mnoge poznate osobe nerijetko prelazi brojku pedeset. Iako se mnogi od nas s time niti približno ne mogu mjeriti, u svom ormaru volimo imati traperice za različite prilike.

Dok svjetliji traper čuvamo za ljetne mjesece, tamnija boja rezervirana je za zimu. Elastin je poželjan, ali ne moraju baš sve biti od rastezljivog materijala. I tako bi nabrajanjem različitih modela i krojeva stigli do barem 10 pari voljenog odjevnog predmeta.

No, ako je vjerovati poznatom američkom dizajneru Tommyju Hilfigeru, žena treba mati samo jedne traperice. One moraju savršeno stajati i biti od kvalitetnog materijala.

Više ne postoje modni diktati kao nekada. Odijevajte samo ono što vama odgovara, i bit ćete u trendu

'Ženama treba samo jedan par traperica, no one moraju stajati kao salivene. Na njih se isplati uložiti i više novaca jer ih nosimo svakodnevno za razliku od kakve svečane haljine ili kožne jakne' objasnio je Hilfiger.

Dizajner koje između ostalih obožava i Beyonce, također je savjetovao ne praćenje trendova.

Žene čuvaju najdraže traperice 40 godina

Pas Drew Barrymore dizajnirao traperice

'Najbolji look je onaj u kojem se osjećate najugodnije. Više ne postoje modni diktati kao nekada. Odijevajte samo ono što vama odgovara, i bit ćete u trendu' nastavlja dizajner.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju