S obzirom da će za mjesec dana i službeno postati prva dama Hrvatske, Tatjana Josipović posljednjih je dana u žarištu interesa javnosti. Samozatajna supruga novog predsjednika Ive Josipovića morat će se prilagoditi raznim pravilima. Tako su stilisti savjetovali kako se odijevati u skladu s novom funkcijom

Vrlo visokim ocjenama hrvatski su stilisti ocijenili styling buduće hrvatke Prve dame, Tatjane Josipović.

Dok je Ivana Bilandžija prvoj dami dala četvorku za stil kojeg njeguje. Viktor Drago njezin je imidž ocijenio s ocjenom 4,5 koja će se uz male korekcije vrlo brzo pretvoriti u peticu.

Poručuju da supruga predsjednika države treba njegovati svoj stil, a to joj za sada ide više nego dobro. Pohvalili su i Tatjanin odabir u izbornoj noći jer, kako ističu, ljubičasta haljina je bila pun pogodak.

Ocjene drastično padaju kod ocjene frizure koja je dobila mršavu trojku.

Renata Vinšek, frizerka i prvog hrvatskog predsjednika, smatra da sadašnja frizura gospođe Josipović nije u skladu s njezinim izrazito oblim licem i malo širim vratom. S Renatinom ocjenom složila se i Ruža Kisić, frizerka Josipovićeve protukandidatkinje u prvom izbornom krugu, Vesne Pusić.

Make-up također je dio imidža kojeg bi se trebalo popraviti. Stilistica Bilandžija predlaže uklanjanje smeđih sjenila, dodatak rumenila, gusto namazane trepavice i za svečane prilike - crveni ruž.

Više u InMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju