Top model Kate Moss je u posljednje vrijeme na udaru javnosti zbog raskalašenog načina života koji je na njezinom licu i koži ostavio tragove. I dok za nju mnogi to neće reći, odjeća koju dizajnira za Top Shop je s godinama sve bolja i bolja

Supermodel Kate Moss koja je u suradnji s Topshopom ostvarila svoju želju te postala dizajnerica, pripremila je jedanaestu kolekciju koja je najbolja do sada. Haljine cvjetnog uzorka zamijenili su izazovni komadi koji će zadovoljiti i one izbirljivije kupce.

Linija jesenske odjeće koja će se u trgovinama naći 31. kolovoza uključuje jakne i haljine te kapute od umjetnog krzna i kombinezone inspirirane modom sedamdesetih godina.

Seksi glamour: Kolekcija Kate Moss

Totalno poludjeli za Kate Moss: Kolekcija rasprodana u rekordnom roku

Kate je snimila niz zavodljivih crno-bijelih fotografija koje najavljuju novu i bolju kolekciju.

Uz tamnu šminku i zavodljive poze 35-godišnja Kate je predstavila kolekciju za koju je inspiraciju najvjerojatnije pronašla u noćnim izlascima kojima je itekako sklona.

Za najbolji komad iz kolekcije, seksi crni kombinezon potrebno je izdvijiti 100 funti ili 800 kuna dok će se ostali komadi prodvati po nešto nižim cijenama. Nova kolekcija broji 66 modela od kojih su mnogi namjenjeni vitkijim ženama, no i oni će kao i sve njezine kolekcije do sada biti razgrabljeni u trenu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju