Neki se užasavaju zbog njezine mršavosti i raskalašenog načina života, no Kate Moss zna svoj posao. Osim što uspije ući i u najmanji konfekcijski broj, prodaje sve što stavi na sebe

Renomirani modni fotograf Nick Night istaknuo je ultra mršavu Kate Moss kao jednu od najboljih manekenki.

Pri tome nije naveo uobičajne manekenske atribute poput dugih nogu i razoružavajućeg osmijeha, već njezinu uvjerljivost prilikom poziranja odjeće koju nosi.

'Kate poznam već dugi niz godina i ona je zaista fantastičan model. Kada ona odjene običnu crnu majicu kratkih rukava, poželite imati istu takvu. A to je pravo umijeće - razumjeti što odjeća govori i to prenijeti potencijalnom kupcu. To nije česta osobina manekenki' objasnio je Knight.

Pravo je umijeće razumjeti što odjeća govori i to prenijeti potencijalnom kupcu

Iako je Knight već nebrojeno puta radio s fotogeničnom manekenkom, još uvijek se nije zasitio njezine karizme koja nesavršenu  Kate čini posebnom.

'Ona uvijek smisli nešto novo, uvijek pokaže neki novi dio svoje osobnosti' tvrdi jedan od najcjenjenijih fotografa koji je radio s najvećim modnim imenima poput Alexandera McQueena, Yohjija Yamamota, Calvina Kleina i Christiana Diora.

Kate Moss pokazala bradavice na tjednu mode

U prilog njegovoj izjavi ide i još uvijek veliki interes za kolekcije odjeće koje Kate Moss dizajnira za urbani modni brend Topshop.

Emma Watson u pohodu na Kate Moss

Bez obzira koji stil izabrala za sezonu - hipi, gotic glam ili utjecaj Orijenta, žene su uspjevale uvijek naći nešto po svom ukusu. Ali, na sreću, i u svim konfekcijskim brojevima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju