Supermodel Kate Moss još se jednom prihvatila posla koji joj odlično ide i kreirala devetu po redu ekskluzivnu kolekciju za Topshop. Sve njezine obožavatelje očekuje razigrana, ženstvena i šik odjeća u kolekciji za proljeće i ljeto 2009.

Inspiraciju za novu kolekciju Kate je pronašla u vintage komadima odjeće koje je kupovala po second-hand dućanima.

Hippy i rock šik sedamdesetih u stilu Debbie Harry glavne su odrednice stila. Kratke ljetne haljinice, jakne, topići i hlaće koje je predstavila u novoj kolekciji Philip Green je opisao kao najuspješnije komade koje napravila za Topshop do sada.

Kate surađuje s Topshopom od 2005., a koliko joj se isplati igrati se modne dizajnerice govori cifra od šest milijuna funti po godini.

Kate je otkrila i njoj najdraži model iz nove kolekcije, a to je haljina s cvjetnim motivima koju će sretnici moći nabaviti za 60 funti. 'Inspiraciju sam pronašal u modelu vintage haljine koju sam davno kupila u Los Angelesu i nikada je nisam odjenula', rekla je Kate.

Kate Moss pjeva, a Sofia Coppola dizajnira

U devetoj po redu kolekciji koju je Kate kreirala za Topshop osim krojeva, model potpisuje i dezene. U originalu su proizašlo iz arhiva radionice Liberty Art Fabrics, no domišljata Kate ih je osvježila i prilagodila vremenu i dala im svoj 'touch'.

Kate surađuje s Topshopom od 2005., a koliko joj se isplati igrati se modne dizajnerice govori cifra od šest milijuna funti po godini.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju