Nakon što je zanosna brineta Chery Cole osvanula na prvom mjesto najbolje odjevenih po izboru magazina 'Tatler', a Kate se nije plasirala ni među prvih deset postalo je očigledno kako je kraljica svrgnuta s trona. Posljednji udarac zadala joj je i Marianne Faithful koja ju optužuje za krađu stila.

Kate se ne nalazi čak ni u prvih deset na listi. No ovaj udarac nije i posljednji naime slavna pjevačica Marianne Faithfull optužila je Kate za besramnu krađu njenog stila.

Zanosna brineta Cheryl Cole osvanula je na prvom mjestu najbolje odjevenih slavnih osoba po izboru britanskog časopisa 'Tatler'. Na veliko iznenađenje Kate Moss koja je prošle godine zauzela drugu poziciju nije se našla čak ni među prvih deset.

Popularna pjevačica grupe Girls Aloud, Cheryl Cole postala je nova modna ikona. Još jedna titula na hrpi svakako je dobrodošla, naime supruga engleskog nogometaša Ashleya Cole nakon bračne krize osvojila je i titulu najseksipilnije Britanke, a šlag na torti svakako je pobjeda nad Kate Moss.

Modnoj ikoni koja već godinama stvara trendove čini se kako je odzvonilo, naime Kate se ne nalazi čak ni u prvih deset na listi. Ovaj udarac nije i posljednji naime slavna pjevačica Marianne Faithfull optužila je Kate za besramnu krađu njenog stila. Iako su model i pjevačica nekada bile nerazdvojne prijateljice, 62-godišnja Marriane puna je gorčine.

'Ona nije moja prava priajteljica, mislila sam da jest ali ona je veoma pametna', tvrdi pjevačica koja optužuje bivšu prijateljicu i za krađu ukusa za muškarce. Micka Jaggera s kojim je ljubovala prije nekoliko desetljeća uspoređuje s Jamiem Hinceom, sadašnjim Kateinim dečkom.

Koliko su ove optužbe utjecale na izbor magazina Tatler nije poznato, kao ni razlozi zbog kojih je Kate izostavljena s liste. Je li mlada Cheryl zasluženo zauzela prvo mjesto prosudite sami. Na listi se nalaze još i Elletra Rossellini, Georgia May Jagger, Alice Dellal, Cklaudia Schiffer i Emma Watson.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju