Kate Moss na fotografijama reklamne kampanje za kolekciju Topshopa prikazala je svoje bujnije poprsje. Je li riječ o dobrom grudnjaku ili pomoći tehnologije?

Nove reklamne fotografije na kojima Kate Moss nosi novu kolekciju Topshopa sa svojim potpisom, najnoviji su primjer besramnog fotošopiranja. Ovoga puta poznatu manekenku nisu stanjili niti suzili, već joj povećali grudi.

Inače vrlo skromnog dekoltea, kojim se i ponosi, na haljini sa šljokicama dubokog izreza pokazala je obrise dobro ispunjene trojke.

Kate Moss je po prvi puta u kolekciji 'Kate Moss loves Topshop' predstavila i liniju rublja sa svojim potpisom

Za božićnu kolekciju Kate Moss je osim te seksi haljinice dizajnirala još desetak odjevnih komada prvenstveno inspiriranih japanskim i kineskim stilovima i motivima. Orijentalni look s printevima bambusa, cvjetova lopoča i vatrometa upotpunjen je sjajnim tkaninama te naglašenim rukavima u obliku zvona.

Uz kimono haljine kolekciju sačinjavaju svjetlucavi prsluci i kratke veste koje možda neće toliko grijati u zimskim večerima, ali će sigurno privlačiti pažnju.

Kate Moss je po prvi puta u kolekciji 'Kate Moss loves Topshop' predstavila i liniju rublja specifičnu po grudnjacima u obliku trokutića.

Kopirajte izgled Kate Moss za 140 kuna

Kate Moss: 'Volim sve staro... osim muškaraca'

No, muški pogledi neće moću uživati u digitalno obrađenim fotografijama manekenke u donjem rublju, jer se ona pokazala tek u svilenoj pidžami.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju