Britanski model Kate Moss zauzela je odlučnu pozu u jakni izrađenoj od plave kose i korzetu koji je otkrio njezine grudi. Problematična dama tako se priključila slavnim kolegicama koje su odlučile vratiti supermodele na naslovnice

Tridesetpetogodišnja Kate je možda malo starija od djevojaka koje danas šeću modnim pistama, no krase ju mudrost, iskustvo i izgled koji se još uvijek traži.

Zajedno s Naomi Campbell i Claudiom Schiffer našla se na naslovnici V Magazina, no za razliku od nekadašnjih supermodela koji su svoje tijelo pokrile samo kupaćim kostimima, Kate se ogrnula čudnovatom jaknom izrađenom od kose.

Supermodeli se vraćaju: Linda, Naomi, Claudia i Christy

Naomi i Claudia u seksi kupaćim kostimima

Američki časopis koji ima nadimak 'modna biblija' po prvi puta je napravio izdanje u kojem se modeli pojavljuju u kupaćim kostimima, a posao je odradio fotograf slavnih Mario Testino.

Za modele su odabrali dame koje su prešle tridesetu i napravili odličan posao.

Uz tridesetosmogodišnju Naomi, tridesetšestogodišnju Evu Herzigovu i tridesetosmogodišnju Claudiu Schiffer u posebnom se izdanju pojavljuju i mlađe kolegice, dvadesetosmogodišnja Gisele Bundchen, dvadesetpetogodišnja  Daria Werbowy i model u usponu Chanel Iman.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju