Život jedne od najbolje plaćenih manekenki današnjice, Kate Moss tema je knjige koja će se uskoro naći u rukama mnogih obožavatelja. Tri riječi kojima je autorica opisala njen život su: seks, droga i rock'n'roll

Autorica knjige 'Kate Moss' tvrdi da je sve krenulo nizbrdo kada je Kate prekinula vezu s glumcem Johnnyjem Deppom. On je bio pravi muškarac za nju, a prekid ju je toliko pogodio da je utjehu počela pronalaziti u alkoholu i drogi. 

U knjizi koja će uskoro izaći do detalja su opisani Kateine ludi provodi, izlasci i seksualni odnosi dok je njena manekenska karijera u drugom planu.  

Kada je shvatila da su je opijanje i konzumacija odveli predaleko kate se prijavila u kliniku za liječenje ovisnosti. Nakon izlaska upoznala je Jeffersona hacka te rodila kćerkicu Lily Grace. No, ni ta veza nije potrajala. Ubrzo je njeno srce zarobio Pethe Doherty koji ju je ponovo odvukao u svijet droge i alkohola.  

Kate je u to vrijeme izgledala zapušteno i prljavo, no to nije utjecalo na njezinu karijeru. U vrijeme kada je izlazila s Peteom, Kate je zarađivala više nego ikada prije. 

Loš odabir muškaraca, kokainska afera te navodna govorkanja da je biseksualka nisu uspjeli skinuti Kate Moss s modnog trona gdje suvereno vlada i danas.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju