Kate Winslet će reći kako se skinula za potrebe filma, no njezino lice krasi osmijeh jer je konačno stala na kraj glasinama o Photoshopu. Gole scene iz filma The Reader dokazuju da su fotografije u magazinu vijerne originalu


Kate se skinula do gola za potrebe novog filma The Reader, a scene dokazuju kako je njezina figura zaista onakva kakvu smo vidjeli na fotografijama u magazinu Vanity Fair.

Glumica je u posljednje vrijeme na meti medija zbog polugolih fotografija koje su, navodno, dorađivane u Photoshopu.  Odlučan izgled Kate Winslet iznenadio je mnoge, no iz magazina su potvrdili da su slike minimalno retuširane.

GQ magazin na čijoj se naslovnici Kate pojavila 2003. priznao je kako su upotrijebili Photoshop kako bi glumica na fotografijama izgledala mršavije. Kate koja je uvijek tvrdila kako je zadovoljna svojim 'punašnim' izgledom navodno nije dala pristanak za to.

'Ne želim da ljudi misle kako sam odjednom promijenila mišljenje, smršavila i slikala se za naslovnicu' rekla je tada Kate te dodala kako to nikada ne bi napravila.

Kate, zašto si nam lagala?

No, vremena su se promijenila, a glumica koja igra glavnu ulogu u filmu The Reader bez srama je snimila sve scene seksa i pokazala svoje potpuno golo tijelo.

Na snimci izgleda kao i na fotografijama u Vanity Fairu, a producenti filma tvrde kako niti jedna scena u kojoj se pojavljuje gola nije mijenjana.

'Svi koji su je vidjeli na premijeri filma mogu potvrditi da jednako dobro izgleda uživo i na filmu' tvrdi ososblje sa seta, a njima je za vjerovati.

Izgleda kako je Kate ipak malo smršavjela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju