S prvim taktovima 2009. Kate Winslet je otkrila tajnu svog odličnog izgleda koja će možda pomoći ženama koje još nisu donijele novogodišnju odluku. Pa neka ona bude: vježbajući samo 20 minuta dnevno izgledati ću kao Kate!


Tijelo ove glumice prošlo je kroz nevjerojatne transformacije u posljednjih par godina, a za posljednju je kriv Photoshop. No, Kate je magazinu Elle otkrila kako je za odličnu liniju kojom se ponosi kriv jednostavan režim pilates vježbi.

Tridesetrogodišnja glumačka zvijezda i majka dvoje djece, nekada bucmasta djevojka, na fotografijama u novom broju magazina Elle izgleda sjajno.

Ne odlazim u teretanu jer nemam vremena za to. Izvodim Pilates vježbe uz DVD kod kuće i to svaki dan po 20 minuta.

Za novi izgled nisu zaslužne dijete i odricanja već vježbe Pilatesa koje Kate izvodi u svom domu.

'Od kada sam prije pet godina rodila drugo dijete, svakodnevno vježbam kod kuće, pazim na prehranu i ne uživam u čokoladnom biskvitu' rekla je Kate.

'Ne odlazim u teretanu jer nemam vremena za to. Izvodim Pilates vježbe uz DVD kod kuće i to svaki dan po 20 minuta' tvrdi zvijezda Titanica.

Kate je izbjegavala fotografiranje od kada su 2003. u magazinu GQ objavljene njezine fotografije na kojoj su joj noge i trbuh stanjeni do neprepoznatljivosti. Od tada je napadala Hollywood zbog opsesije mršavim ženama.

Danas priznaje kako joj je stalo do onoga što ljudi pričaju, no i dalje se smatra običnom ženom, a ne ljepoticom koja zadovoljava holivudske standarde.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju