I dok Tom Cruise uživa na svečanom partyju u Buffalo klubu gdje mu društvo pravi brineta, Katie Holmes se nalazi u New Yorku. Bivša katolkinja koja je prije četiri godine postala članica Scijentološke crkve, očito se vratila svojim korijenjima - barem u modnom smislu

Njezin suprug Tom Cruise koji je za scijentologiju ućinio više nego li svi članove crkve zajedno, ovih se dana nalazi u Santa Monici, a Katie, barem dok Toma nema, uživa u povratku katoličkoj vjeri.

Katie Holmes, inače po vjerskom opredijeljenju i obiteljskoj tradiciji katolkinja, postala je članica ili bolje rečeno sljedbenica Scijentološke crkve 2005. godine, nedugo nakon što je počela vezu s Tomom Cruiseom.

I da, sada u New Yorku, kada se vode nove polemike o scijentologiji, Katie se pojavila odjevena kao svećenik, ilo je barem tako izgledalo iz daljine.

No, ako bolje promotrimo fotografije, riječ je samo o vizualnoj varci, jer je Katie odjenula bijelu satensku košulju koja je (ne)zgodno privirila ispod crnog kaputa.

Tako je ta bivša katolkinja ostavila dojam da se barem u modnom smislu prisjetila katolicizma. I da, Katie je bila odlične volje, a unatoč hladnoći dugo je potpisivala autograme svojim obožavateljima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju