Humanitarnom revijom Leonarde Boban otvoren je Wella Fashion Week. Dvadesetak prikazanih modela razgrabljeno je na aukciji održanoj nakon revije. Za haljine su licitirale poznate žene nogometaša kojima nije bilo teško izdvojiti nekoliko tisuća kuna.


Zeko i potočić, Tata kupi mi …., Al' tata ti me voliš, stihovi su koji su se širili dvoranom Boćarskom doma dok su se na pisti prošetavale najpoznatije hrvatske manekenke obučene u vrckave haljine, s crvenim ružem na usnama i plišanim medvjedićem u ruci.


Rekli bi kako si ovako nešto bajkovito može priuštiti samo Leonarda Boban, no kako se radi o humanitarnom cilju sve je bilo itekako prikladno.


Dvadesetak modela u prepoznatljivom Leonardinom stilu razgrabljeno je netom nakon revije na održanoj aukciji. Iva Balaban, Andrea Čermak, Branka Krstulović i brojne druge poznate Hrvatice nisu mogle odoljeti romantičnim haljinama za koje su izdvojile i do nekoliko tisuća kuna.Leonarda je uz pomoć dragih prijateljica uspjela prikupiti iznos od čak 90 000 kuna za akciju Hrabro srce 'Dom daleko od doma'. Sav prikupljeni novac ide za pomoć obiteljima čija teško bolesna djeca moraju putovati na liječenje, zbog čega su prisiljena na duže vrijeme napustiti svoje domove.


Ovoj akciji koju je inicirala upravo Leonarda odazvali su se i svi sudionici Tjedna mode svojim donacijama. Tako je najpoznatija izraelska dizajnerica Michal Negrin za aukciju koja će se održati na dan Svetog Nikole već darovala haljinu s čak 700 swarovski kristala.


Svi vi koji svojim donacijama želite pomoći u akciji 'Dom daleko od doma' možete to učiniti uplatom na žiro-račun 25000 09-1101134395 ili pozivom na humanitarni telefon 060 610 060.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju