Mjesta za ludu zabavu u u Cannesu ne nedostaje, a dame iz visokog društva ne mogu si priuštiti dolazak na dva crvena tepiha u istoj odjevnoj kombinaciji. Na zabavi Amfar Gala u središtu pažnje je ponovno bila Sharon Stone

Ovogodišnjoj humanitarnoj zabavi Amfar Gala na kojoj se prikupljaju sredstva za borbu protiv AIDSA pridružile su se Eva Herzigova, Dita Von Tesse, Sharon Stone koja je ponovo odabrala jednu od najupečatljivijih haljina večeri, Annie Lenox, Diane Kruger i Robin Wright Penn.

Neke od prisutnih dama odlučile su se za tradicionalne duge večernje haljine,no nešto mlađe zvijezde ipak su posegnule za kratkim jer smatraju kako su duge haljine 'prošlogodišnji modni hit.

Sharon Stone odabrala je dugu haljinu s dubokim izrezom, dok su se Claudia Schiffer i Dita Von Tesse odlučile za krinoline. U kratkom je blistala Eva Herzigova.

Eva Herzigova odjenula je kratku crvenu haljinu Dolce&Gabbana, Diane Kruger bijelu Chanelovu haljinicu zanimljivog gornjeg dijela,a trudna glumica i manekenka Lateitia Casta odlučila se za provjerenu kombinaciju - crno i kratko.

Dita Von Tesse i Claudia Schiffer odjenule su krinoline spotpisom Jean Paula Gaultiera i Dolce&Gabbana, dok je Sharon Stone ponovo oduševila pojajvivši se u Diorovoj crnoj haljini s visokim izrezom.

Dobrotvorna zabava pod nazivom Amfar Cinema Against AIDS održava se u Cannesu od 1993. godine. Ove godine su okupljeni, uz pomoć Sharon Stone licitirali za poljubac mlade zvijezde filma 'Sumrak' Roberta Pattinsona, čiji je poljubac na kraju večeri vrijedio 20 tisuća dolara.

'Ukoliko bude dobar, tko zna, možda se pretvori i u nešto više', našalio se najseksepilniji vampir na svijetu.

Sharon je okupljene pozvala da da daju koliko mogu te izjavila da ukoliko je suditi po cijeni njezinih cipela, mnogi u prostoriji imaju što za dati.

Na zabavi je bio i bivši američki predsjednik Bill Clinton koji je donirao svoj potpisani alt saksofon koji je na aukciji prodan za 130 tisuća eura.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju