Kristina Šitum nije osvojila titulu Fordovog supermodela, ali blistava karijera definitivno joj se smiješi. Na izboru u Budvi naša predstavnica osvojila je simpatije svjetskih modnih agenata i laskavu titulu 'mlade Carle Bruni'.


Brazilka Tayane Leao pobjednica je svjetskog izbora za Fordov Supermodel, koji joj je donio trogodišnji ugovor sa agencijom Ford vrijedan 250 tisuća dolara. Naša predstavnica Kristina Šitum nije uspjela ostvariti osobito dobar plasman. No nema mjesta razočaranju, Kristina i Tihana Harapin Zalepugin, vlasnica licence Ford Supermodel za Hrvatsku, kući su se vratile zadovoljne.

'I više sam nego zadovoljna njenim nastupom, ona ima samo 15 godina i vrlo malo iskustva. No to ju nije nimalo sputavalo, dapače prihvaćala je sve sugestije i svojim ponašanjem i simpatičnošću Kristina si je otvorila vrata Milana, Hamburga, Londona', izjavila je Tihana Harapin Zelepugin.


Naime mlada Vinkovčanka zapela je za oko brojnim modnim agentima koji su joj dodijelili diplomu 'mlade Carle Bruni' te joj ponudili angažmane u Londonu, Parizu, Hamburgu i Milanu.

Upravo Milano bit će prva modna prijestolnica u koju će se Kristina uputiti na ljeto, naime mlado lice zasada planira nastaviti sa školovanjem pa će izleti u ozbiljnije modne vode zasada još pričekati.

Ford agencija do sada je na svjetsku modnu i medijsku scenu lansirala mnoga poznata imena. Brooke Shields, Sharon Stone, Kirsten Dunst, Elle MacPherson, Christy Thurlington, Kim Basinger karijeru su započele upravo kao Fordova lica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju