Pobjednica Hrvatskog izbora za Fordov Supermodel, Kristina Šitum nakon odrađenih priprema putuje u Crnu Goru gdje će pokušati osvojiti ugovor vrijedan 250 tisuća dolara koji otvara vrata svjetske modne scene i titulu Fordovog Supermodela


Finale prestižnog svjetskog izbora Frod Supermodel of the World održat će se 24. Siječnja u Budvi. Spektakularnu završnicu izbora uživo će prenositi više od 30 svjetskih televizijskih postaja, a za voditeljicu je odabrana glumica Patricia Velasquez, poznata po ulogama u filmskim hitovima Mumija i povratak Mumija.

Hrvatsku će predstavljati Vinkovčanka Kristina Šitum koja će zajedno s ostalih 50 djevojaka, finalistica iz cijelog svijeta tijekom pet dana priprema i izbora pokušati uvjeriti žiri da je upravo ona ta koja bi trebala ovojiti ugovor vrijedan 250 tisuća američkih dolara.

Kristina Šitum pokušat će uvjeriti žiri da je upravo ona ta koja bi trebala ovojiti ugovor vrijedan 250 tisuća američkih dolara.

'Spremna za finale i nadam se da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano. Pripreme su protekle u najboljem redu. Od hrvatskog izbora do danas, veliku smo pažnju posvtili njezi lica i tijela, kao i pravilnoj prehrani. Jako sam znatiželjna, uzbuđena i jedva čekam da krenem u Budvu' rekla nam je Kristina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju