Osim što njegovani nokti uljepšavaju ruku bolje od bilo kojeg nakita, cijelom stylingu daju završni sjaj. Uz novu metodu francuske manikure nokti će zablistati i postati predmet pohvala vaših prijateljica

Usluge trajne francuske manikure i pedikure su u zadnje vrijeme najtraženije među klijentima po velikom broju salona. Ova vrsta gela je izvanredna alternativa kada je u pitanju besprijekoran izgled francuske manikure!

Gel ima veću trajnost od tradicionalnog laka za nokte. Sloj gela se u fazi skrućivanja omata oko nokta dajući mu čvrstu i fleksibilnu obloguGel ima veću trajnost od tradicionalnog laka za nokte. Sloj gela se u fazi skrućivanja omata oko nokta dajući mu istovremeno čvrstu i fleksibilnu oblogu, čime se uvelike smanjuje mogućnost listanja i ljuštenja nokta. Ovi se gelovi savršeno mogu koristiti na prirodnim noktima, ali i onima na kojima je apliciran gel ili akril.

Gel ima svojstvo samo-niveliranja čime se uvelike olakšava njegova aplikacija, te se sprječava odvajanje sloja gela od nokta, a sjaj se postiže bez aplikacije završnog sjaja top-coat. Ova se nova vrsta gela naziva, u usporedbi s tradicionalnim gelom, meki gel.

Razlog tome su njegova svojstva lakog stapanja s površinom prirodnog nokta i garancija manje pojave listanja i pucanja. Gel se vrlo lako uklanja hidratantnom i revitalizirajućom otopinom iz kolekcije Cuccio Profesional.

Promjena gela na vašim noktima je vrlo jednostavan i brz proces budući da se gel u otopini otapa u roku od nekoliko minuta!

Uz već postojeće nijanse ružičaste, bijele, prozirne i sa svjetlucajućim pigmentima, u ponudi je također i velika serija novih gelova u širokoj paleti boja: Black Sand (Crni pijesak), Plum Pacifica (Boja šljive), Garden of Eden Red (crvena), Moonlight Shimmer (Svjetlucava mjesečina), Pink Coral (rozi koralj), Paradise Purple (Rajsko ljubičasta), Barefoot Pink (Osnovna pink) i proizvod Base coat (Bazni sloj).

Pripremite se da i vas zahvati gelo-manija!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju