Lindsay Lohan je još jednom pokazala koliko joj je Marylin Monroe prirasla srcu. Nakon što je ukrasila tijelo tetovažom s citatom holivudske dive odradila je snimanje tijekom kojeg se pretvorila u atraktivnu plavušu za kojom su uzdisali muškarci

Traumatičan prekid veze s djevojkom Samanthom Ronson natjerao je problematičnu glumicu Lindsay Lohan da potraži spas u radu.

Nakon što je na zapešću istetovirala citat holivudske dive Mariylin Monroe kojoj se divi, odradila je i snimanje odjevena u crno bijelu haljinu s printom njezine slike i kratkom plavom perikom te se na trenutak pretvorila u tragično preminulu glumicu.

Na fotografijama koje će biti objavljenje u španjolskom Vogueu problematična glumica izgleda odlično, pa mnogi vjeruju kako se njezino zdravstveno stanje poboljšalo. 

Lindsay Lohan ima ozbiljnih problema!

Lindsay je tijelo ukrasila izjavom  'Svatko je zvijezda i zaslužuje pravo da sjaji' i upotpunila tetovažu žutim, plavim i zelenim zvjezdicama.

Lindsay smatra Merlinku svojim idolom, pa je s velikim zadovoljstvom odradila i prošlogodišnje snimanje za časopis New York u kojem se pojavila u seksi pozama baš kao što je to učinila i Mariyln u Evinu kostimu iz 1962.

Lindsay je svoju liniju modnih dodataka nazvala 6126 što je datum Marilynina rođenja pa je stoga i s oduševljenjem pristala na snimanje koje ju je pretvorilo u holivudsku divu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju