Ljeto je idealno doba za eksperimentiranje s modnim stilovima i detaljima. Uz malo mašte i novca, te uz nekoliko korisnih savjeta, ovog ljeta uistinu možete zasjati.

Velika torba

Torba je nezaobilazan modni detalj u svim godišnjim dobima. Ove sezone moderne su velike i praktične torbe, pogotovo žute ili bijele boje, no nose se i lakirane i šarene torbe. Za večernji izlazak nabavite manju torbu-pismo.

Upadljiv nakit

U trendu je veliki nakit, s kojim ćete sigurno biti primjećeni. Slobodno nosite što veće ogrlice i naušnice, kao i ogromno prstenje. Vrlo je popularan i nakit od drveta. Na ruci možete nositi mnogo tankih i nekoliko većih komada nakita. 

Naočale

I ovoga ljeta u modi su modeli s velikim okvirima, pogotovo s onima bijele boje ili šarenima. Ako želite biti 'in', svakako nabavite upadljive naočale. 

Sandale

Uz lepršave haljine obavezne su elegantne sandale, bilo visoke ili niske pete. Visoke pete prihvatljivije su za večernje izlaske, dok će vam preko dana puno praktičnije biti hodati u cipelama s punom ili niskom petom. 

Ukrasi za kosu

I ovog ljeta vrlo su popularne marame, trake, rajfovi i ukrasne ukosnice. Uz malo truda i novca, vaša frizura bit će moderna i orginalna.

Remen

Remen je modni dodatak koji može osvježiti garderobu. Nose se široki, ali i uski remeni, kojim je glavni zadatak istaknuti struk.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju