Jennifer Lopez sada ima sve, sretnu obitelj, gotovo savršenu liniju i uspješnu karijeru, a u četrdesetoj je sigurna u sebe i zna kako usprkos majčinstvu može biti itekako seksi. To je i dokazala na stranicama Ellea

Pjevačica i glumica osjeća se odlično u svojoj koži i ne brine zbog duplo mlađih zvijezda koje svojim izgledom zaustavljaju dah.

'Sve što sam željela prije, sada želim još više, no pritom ne mislim na materijalne stvari. To što sam supruga i majka ne znači da ne mogu biti pjevačica. To sam ja!', rekla je J.Lo.

Jennifer Lopez je rodila blizance Maxa i Emmu u veljači 2008., no to je što je majka nije zaustavilo njezinu karijeru. Na pozornici je i dalje izrazito seksi, a to je dokazala i tijekom novogodišnje noći u New Yorku kada je pred publiku izašla u uskom crnom korzetu.

J.Lo: 'Na guzi mogu posluživati kavu'

Zbog njezinih oblina mnogi su zaboravili na vrijeme zakoračiti u 2010.!

Kada se radi o obitelji i vezi Jennifer je vrlo tradicionalna iz razloga što je tako odgojena. Iz tog razloga umjetna oplodnja za nju nije i neće biti opcija.

'Vjerujem u Boga i smatram kako s tim stvarima ne treba petljati. Duboko u sebi sam vjerovala kako će mi se dogoditi trudnoća, a ukoliko se ne dogodi Bog mi to jednostavno nije namijenio'.

Iako danas uživa u sreći J.Lo se više puta u životu susrela s izdajom i ostala slomljena srca.

J.Lo zna kako nositi seksepil

'U takvim situacijama nije lako, kada se to dogodi ne možeš jednostavno okrenuti leđa i otići. Iako znaš što treba napraviti još uvijek si zaljubljen', pojasnila je.

Iako je teško zamisliti da su je muškarci varali, J.Lo je priznala kako je situacija kada si svjestan da u vezi nemaš više što raditi, a još nemaš snage otići prilično zeznuta. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju