S prvi zrakama sunca i dolaskom toplijeg vremena preplanuli ten je ono o čemu sanjaju mnoge žene. Kako bi ga postigli ne morate provoditi sate u solariju i tako dovoditi u pitanje zdravlje kože. Posegnite za brončanim make upom koji će ukrasiti i sačuvati lice i kožu

Brončana boja kože utječe na izgled i raspoloženje. Dolaskom proljeća ona postaje 'must have' za pripadnice ljepšeg spola koje često ne pitaju za cijenu već hrle u solarij kako bi kožu što prije pripremile za kratke suknje i haljine bez rukava.

Česti odlasci u solarij, osim što isušuju kožu i stvaraju bore mogu rezultirati i puno većim problemima poput raka kože. Isti problem javlja se i kod pretjeranog izlaganja suncu pa su najbolji izbor za preplanuli ten bronzeri.

Zdravlje daje prednost bronzerima i sredstvima za samotamnjenje koji se jednostavno nanose i ne ostavljaju tragove na koži.

Make up ima veliku ulogu u ženskoj ljepoti, a danas gotovo svaki proizvod u sebi ima i hidrantne sastojke koji hrane i štite kožu lica i tijela te joj pružaju preplanuli izgled, a pritom ne narušavaju zdravlje.

Dobra strana bronzera je što se bojom mogu prilagoditi tipu i boji svake kože. Žene najviše vole onaj dobar osjećaj i zdraviji izgled koji im pruža preplanula boja, a na tržištu je lako pronaći proizvode u svim nijansama.

Bronzeri u kamenu lako se nanose, a njima ćete najednostavnije postići zdravi izgled kože. Nanesite ih uz pomoć kista i pripaziti na linija između lica i vrata. Neka sredstva u sebi sadrže i dodatan sjaj, no s njima budite oprezni kako ne bi pretjerali i postigli suprotan efekt.

Tržište nudi veliki izbor krema i losiona za samotamnjenje koji su kombinacija hidratantne kreme i niskog postotka sredstva za samotamnjenje. Prilikom njihovog nanošenja potrebno je pripaziti na ujednačenost boje, a ukoliko niste sigurni koji odabrati najbolje se savjetovati s dermatologom ili kozmetičarkom koja vam može pomoći i prilikom nanošenja.

U posljednjih nekoliko godina popularno je i špricanje kože, usluga koju nude gotovo svi solariji i kozmetički saloni. Rezultat je preplanula boje kože cijelog tijel u samo nekoliko minuta, no potrebno je odabrati boju koja odgovara tenu kako rezultat ne bi bio prenarančasta ili pretamna koža.

Zdravlje daje prednost bronzerima i sredstvima za samotamnjenje koji se jednostavno nanose i ne ostavljaju tragove na koži. Želite li da vaša koža odiše zdravljem pobrinite se da joj pružite samo najbolje. Vrijeme odlazaka na solarij i tamne kože je out,  zdravlje je in!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju