Za uspjeh u manekenstvu potrebno je puno volje, malo oblina i čelični živci. Sve to ima Barbara Tomašić naša najveća manekenska nada koja živi i radi u Parizu

Barbara Tomašić još nije poznata široj hrvatskoj javnosti, no gotovo da i ne postoji modni insider koji ne zna njezino ime. Tip je djevojke koja odgovara zahtjevima velikog broja dizajnera.

Sve djevojke su lijepe i sličnih proporcija pa uspjeh ovisi o malim nijansama i o godinama jer su u manekenstvu godine na cijeni pa se klijentima nerijetko i prešuti koja.

'U gradu ima petsto djevojaka koje odgovaraju zahtjevima dizajnera, sto će ih pozvati, a dvadeset će dobiti reviju', objasnila je Barbara koja uz manekenstvo i studira psihologiju.

Djevojke iz slavenskih zemalja su jako popularne pa Barbara ima velike šanse za uspjeh. Dizajneri ih vole zbog njihove ljepote, a odgovara im i to što se ne drogiraju jer nerijetko i svojim honorarima uzdržavaju cijelu obitelj.

Glamura i zabave u modnom svijetu danas ima samo u tragovima, a ono što prethodi jumbo plakatima, revijama i naslovnicama časopisa je težak rad i malo sreće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju