Njegovane i lijepe ruke i nokti odraz svake moderne žene. Još uvijek se u većini razgovora javlja nedoumica treba li ruke i nokte njegovati na prirodan način ili se odlučiti za aplikaciju gela ili akrila.

Kako bi postigli uredan izgled, ruke i nokte možete njegovati na bilo koji način, najvažnije je da to radite redovito, kako vam ruke i nokti, a posebice zanoktice ne bi bili neuredni, isušeni i ispucali.

Kozmetička industrija nudi bezbroj različitih rješenja, tako ženama koje su stalno u nedostatku slobodnog vremena nudi mogućnost aplikacija UV gela, najnovije generacija ECO akrila ili na manikuru s Cuccio Soak off gelovima u boji.

Njegovane ruke su obavezan dio looka svake žene, zbog ubrzanog tempa života mnogi posežu za gelom i akrilom. Važno se odlučiti za kvalitetne proizvode.

Tradicionalna french manikura daje rukama izrazito elegantan izgled, a potrebno ju je obnavljati svaka 3 do 4 tjedna, ovisno o brzini rasta noktiju. Svaki tretman u prosjeku traje 30 do 60 minuta, te obavezno uključuje piling kože ruku i dubinsku hidrataciju.

Stereotip da su nokti prekriveni gelom ili akrilom štetni i da uništavaju prirodne nokte nije istinit ukoliko je takva manikura napravljena kod stručne i osobe.

Tehničar ne smije oštetiti prirodan nokat rašpanjem prije aplikacije i treba koristiti samo proizvode koji posjeduju certifikat o kvaliteti i koji su prošli sanitarni nadzor pri uvozu.

'Najbolje se odlučiti na proizvode firme koja ima dobru reputaciju i dugogodišnji staž na svjetskom tržištu.', savjetuje Nikolina Tkalčec, edukator tvtke Cuccio - Star Nail Inc.

Žena koje žele izgledati lijepo i njegovano mogu bez straha nositi gel ili akril, prije svega zbog praktičnosti. Nokti ne pucaju, ne listaju se, i uvijek su uredni i njegovani.

Nokti prekriveni akrilom ne pucaju, ne listaju se, i uvijek su uredni i njegovani, a uz najnoviju generaciju proizvoda vrijeme nošenja je neograničeno.

Tržište nudi veliki broj različitih proizvoda čija je kvaliteta vrhunska bez štetnih kemikalija koji se mogu neograničeno puta aplicirati na nokat.

'Preporučila bi najnoviju generaciju Eco akrila bez kiselina i mirisa koji na noktima izgledaju potpuno prirodno.', naglasila je Nikolina.

Ukoliko se nakon nekog vremena odlučite na uklanjanje,
taj se proizvod jednostavno uklanja otapanjem u specijalnoj otopini.

Uz najnoviju generaciju proizvoda vrijeme nošenja je neograničeno. Jedini razlog za uklanjanje akrilnih noktiju je želja za promjenom. U tom slučaju odstranjivanje mora napraviti stručna osoba.

Nakon uklanjanja akrila preporuča se nastavak redovite njege.

Jedan od najboljih načina da umornim rukama pružite njegu i opuštanje je Cuccio Paradiso manikura.Tretman uključuje hidratacisku kupku za ruke, piling na bazi morskih soli, osvježavajuću anti age masku na bazi seruma grožđa, opuštajuću masažu kombiniranu s bogatom hidratantnom njegom i lakiranje po želji.

Zadovoljna i Nina studio za nokte poklanja vam Cuccio Paradiso manikuru. Riješite kviz na naslovnici i pričekajte objavu dobitnika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju