Koristite li vibrirajuće četkice za zube ili pripadate onima kojima nikako nije jasno koja je uopće njihova svrha? E, pa znajte, nisu četkice jedine koje vibriraju. Na tržište uskoro dolazi i maskara koja vibrira.

Kozmetički div Estée Lauder za ovo ljeto pripremio je novi modni hit - vibrirajuću maskaru TurboLash All Effects Motion Mascara. Radi se o maskari na baterije, koja kao i svaka druga maskara boji trepavice, ali pritom i vibrira. Ovaj pionirski proizvod bit će dostupan u SAD-u i Kanadi, a koštat će 30 dolara (7 dolara više od maskare koja se dugo smatrala najboljom - DiorShow).

Vibracija je uklopljena u dosadašnji dizajn s namjerom da što bolje odvoji trepavice i stvori volumen pri samom korijenu, području koje se često pri šminkanju zanemaruje.

Vibrirajuće bojenje trepavica je novina na tržištu maskara čija se ukupna vrijednost procjenjuje na 3,7 milijardi dolara. Kako bi se održale na tom konkurentskom tržištu, tvrtke konstantno uvode neke promjene i inovacije u svojim proizvodima.

Maskare s baterijama već su se pojavile na tržištu. Imale su dodatak koji je ili rotirao ili zagrijavao boju radi lakšeg nanošenja, no te se inovacije nisu održale. Za nekoliko mjeseci vidjet će se hoće li nove vibracije naići na pozitivan odjek kod nježnijeg spola.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju