Glavna glumica filma 'Transformers' Megan Fox ponovno je zavladala ljestvicom najseksi žena, a njezin kolega Johnny Depp proglašen je najseksi muškarcem. Na drugom je mjestu Jessica Alba, dok Angeline Jolie uopće nema među prvih deset

Prema anketi pretplatnika tvrtke Fandango, glavna glumica filma 'Transformers' Megan Fox, proglašena je najseksi ženom, dok su žene za najseksi muškarca odabrale Johnnyja Deppa.

No, to ne znači da je anketa zaobišla australskog glumca Higha Jackmana. Prema anketi, upravo je Jackman lice kojeg u ovoj godini žele gledati na filmskom platnu, dok su ženske glasačice odabrale Jennifer Aniston.

U istraživanju je sudjelovalo pet tisuća ljudi koji su u top deset najseksi muškaraca odabrali glumca Roberta Pattisona na drugom mjestu, dok je Brad Pitt zauzeo za njega prilično loše peto mjesto. Njegova partnerica Angelina Jolie nije ušla među prvih deset, kao ni njihovi obiteljski prijatelj George Clooney.

Dekolte Rosario Dawson pomeo Megan Fox?!

Zanimljvo je da se izbor žena i muškaraca gotovo podudara, osim što su muškarci na deveto mjesto postavili Nicole Kidman koja se ne nalazi među top deset prema izboru žena.Top deset prema izboru muškaraca:

1. Megan Fox
2. Jessica Alba
3. Scarlett Johansson
4. Charlize Theron
5. Salma Hayek
6. Kate Beckinsale
7. Jessica Biel
8. Jennifer Aniston
9. Nicole Kidman
10. Halle Berry

Top deset prema izboru žena:

1. Megan Fox
2. Jennifer Aniston
3. Halle Berry
4. Jessica Alba
5. Salma Hayek
6. Kate Beckinsale
7. Scarlett Johansson
8. Charlize Theron
9. Kate Hudson
10. Julia Roberts

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju