Dobrotvorna akcija u Washingtonu na kojoj je bila i Michelle Obama bila je prilika za casual odjeću. Pa, ipak čini se da ni Prva dama nije odoljela trenutačno vrlo popularnim tenisicama francuske modne kuće Lanvin kakve nose zvijezde

Modna demokracija

Michelle Obama kako je opisuju modni znalci, nova je ikona stila, pa čak i kada se odjene nešto skromnije ili primjereno prilici kakva je dobrotvorna akcija.

Lanvin tenisice od sive kože s metalik roza vrhom rado ih nosi komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres, a obožava ih Kanye West. Postoje još dva modela, od trapera i satena, no gotovo je cijela kolekcija rasprodana

Pa, iako je Michelle odjenula sive hlače i bijeli kardigan koji stoji tek nešto više od 400 kuna, pitanje je koliko je cjelokupni styling skroman. Prva dama je na nogama imala tenisice koje stoje 365 funti, odnosno nešto manje od tri tisuće kuna.

To nisu samo tenisice

Upitan o njezinoj odjeći i obući, glasnogovornik Michelle Obame kratko je kazao: 'To su samo tenisice'.

I bile bio da nije riječ o sivim kožnim tenisicama s metalik roza vrhom marke Lanvin koje su trenutačno must-have tenisice među celebrityjima. Rado ih nosi komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres, a obožava ih Kanye West.

Ako bolje promotrite, i na zagrebačkim ulicama naletjet ćete na par ili dva, a osim u verziji kakve nosi M. Obama, mogu se pronaći još dva modela – od trapera i satena.

Rasprodana kolekcija

No, pronaći ih bilo bi trenutačno prava sreća, jer su se Lanvinove it tenisice rasprodale u roku keks, pa se primjerice gotovo i ne mogu kupiti u New Yorku.

U svakom slučaju, iako nosi odjeću američkih dizajnera, a nerijetko i pristupačnu odjeću iz njezinog omiljene trgovine J Crew u kojoj je i kupila bijeli kardigan, Michelle će nerijetko odjenuti i odjeću francuskih modnih kuća, poput Lanvina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju