Australski supermodel Miranda Kerr jedna je od najtraženijih modela na svijetu, a to može zahvaliti prekrasnom tijelu. U njezine vrline zaljubio se i holivudski ljepotan Orlando Bloom, no Miranda ipak želi nešto više

Fotografije na kojima predstavlja novu liniju donjeg rublja i kupaćih kostima Victorie Secret su posao koji Miranda odrađuje profesionalno, no čak i za vrijeme snimanja razmišlja o nekim drugim stvarima.

Ljepotica je nekoliko dana prije 26. rođendana otkrila kako želi zasnovati obitelj i što prije imati dijete.

Izgleda da su ljubavne iskre jednako jake s obje strane jer je Miranda sigurna da je Orlando Bloom čovjek s kojim želi provesti život.

Svoju, do sada dobro čuvanu tajnu Miranda je otkrila na promociji novog čarobnog Victoria Secret push-up grudnjaka u New Yorku.

Anđeli Victorije Secret u kupaćim kostimima

'Imam neke planove pored manekenske karijere', priznala je novinarima te otkrila kako će u prosincu izdati knjigu 'Treasure Yourself' koju je posvetila mladim djevojkama.

U knjizi će otkriti tajne zdravog života, kakav i sama vodi. Miranda jede isključivo organsku hranu, a odličnu liniju održava vježbajući jogu.

Victorijin anđeo ne skriva kako bi se voljela okušati i na filmu.

'Ukoliko mi ponude dobru ulogu sigurno bih pristala, to su učinile i mnoge moje kolegice', izjavila je Miranda koja ima jednu prednost - holivudsku zvijezdu Orlanda koji joj to sigurno može i omogućiti.

  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju