Izgleda kako mlada glumica Mischa Barton ne može pobijediti. Prvo su je kritizirali zbog naslaga celulita, onda je smršavila tri konfekcijska broja, a sada su je optužili kako pruža loš primjer djevojkama

Mischa je zato skinula odjeći i pokazala tijelo u Cosmopolitanu, časopisu koji u broju za svibanj slavi žensko samopouzdanje i rekla kako ne bi mjenjala ništa na svom tijelu sve i da može.

'U ljudskoj je prirodi da kritiziramo sami sebe, no ja sam sada sretna sa svojim izgledom i ne bih mjenjala baš ništa', rekla je 23-godišnja glumica.

'Jedini način da budete sretni i privlačni okolini je da ste zadovoljni sami sa sobom', poručila je Mischa, koja je otkrila kako svatko ima nešto za reći o njezinom tijelu, no ona ipak ima posljednju riječ, a to je da je - sretna i zadovoljna.

Jedini način da budete sretni i privlačni okolini je da ste zadovoljni sami sa sobom, poručila je Mischa.

Mischa je spomenula i kritike javnosti zbog celulita na nogama i stražnjici. 'Znam da je u ljudskoj prirodi da primjećujemo nedostatke na drugima, no nije li to malo 'plitko'?, zapitala se zvijezda teen serije OC.

Mischa koja je u samo šest mjeseci smršavila za gotovo tri konfekcijska broja otkriva kako svoju novu liniju zahvaljuje tome što je slobodna cura.

Nakon što je prošle godine prekinula s dečkom, Mischa je odlučila poraditi na sebi.

'Shvatila sam kako neke stvari nisu dobre za mene', rekla je i dodala kako mnogi muškarci uopće ne primjećuju kada se žene udebljaju jer ljepota dolazi iznutra.

'Ljudi su uvjereni kako slavne osobe imaju savršeni život, no to je daleko od istine. I za nas vrijedi isto pravilo: sretan si ako si okružen pravim ljudima', zaključila je glumica.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju