Ako je suditi po Katie Holmes modni moto 2008. je - što tamnije i bezličnije, to bolje'. Glumica i supruga Toma Cruisea ili ne mari za odjeću ili je Tom stvarno zavrnuo pipu. Toplo se nadamo kako će se Katie u novoj godini riješiti starih navika

Titulu modne katastrofe godine bez imalo ustručavanju dodjeljujemo Katie Holmes. Mlada i lijepa glumica učinila je sve kako bi se pretvorila u odraslu suprugu Toma Cruisea.

Pokušala je nametnuti i nekoliko modnih trendova pa je jedno vrijeme nosila potfrknute traperice i karirane košulje da bi zatim pokazala još veći užas te kombinirala kratke traperice, debele čarape i čizme.

Iako je krenula dobro, izgleda kako ni savjeti ikone stila Victorie Beckham nisu urodili plodom. Kada je puklo prijateljstvo Katie je krenula nizbrdo.

Omiljene boje su joj siva i crna, a čak je i njezin ten poprimio odsjaj odjeće koju nosi. Iz dana u dan glumica i majka malene Suri tonula je sve dublje pa i rijetki svijetli trenuci nisu uspjeli poboljšati njezinu modnu sliku.

Pokušala je nametnuti i nekoliko modnih trendova pa je jedno vrijeme nosila podvrnute traperice i karirane košulje da bi zatim pokazala još veći užas te kombinirala kratke traperice, debele čarape i čizme.

Pokušala je osvijetliti obraz čestim promjenama frizure, no nikako da vrati onaj zaljubljeni i odmoran izgled kakav je nosila na početku braka. 

Jesu li za umor i sivilo krivi posao i majčinstvo ili je Katie zaista zarobljena u Tomovom dvorcu pokazati će vrijeme. Pred njom je nova godina i prilika za popravak.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju