Pariške standarde u Zagreb je donio Dove Fashion.HR. Tri dana odlične modne zabave nije pratio organizator Cro-a-Portera Viktor Drago, no o svemu ga je putem SMS-a izvještavao Nenad Korkut. najazpaženiji celebrity je bio Modni mačak u čizmama.

Organizacija i produkcija Dove Fashion.HR-a su bile sjajne, a s modnog su događanja izostale toliko očekivani skandali kakvima obiluju slična događanja. Glavna tema je bila moda.

'Bilo je napeto do zadnjeg trenutka, no svjetla su se upalila i sve j ekrenulo', rekao je direktor Dove Fashion.HR-a Vinko Filipić.

U publici su se tijekom tri večeri konceptualno odlično podijeljenih u Glamour, Chic i Avangard izmijenili svi koji nešto znače na društvenoj sceni.

Trudna Nives Celzijus stigla je podržati prijateljicu Natašu Kos koja je kao stilista angažirala Marka Grubnića. On se pak na reviji pojavio odjeven u visoke Gucci čizme poput pravog Modnog mačka u čizmama, no nikako mu nije jasno zašto se mediji toliko zanimaju za njega.

Poznati na glamuroznom početku Dove Fashion.HR-a

Večer zaljubljenih na Dove Fashion.Hr-u

Avangardni završetak Dove Fashion.HR-a

Odgovor na to pitanje je dala modna novinarka Ana Lendaj. 'Ako ste muško pa nosite velike torbe i krzno i krećete se na način drugog spola jasno je da ćete izazvati pažnju', pojasnila je.

Modni mačak je pak najavio kako od njega možemo očekivati još svašta!

Dizajneri su na Dove Fashion.HR-u pokazali kako u svijetu mode nema recesije, a s tim se slažu Ivica Skoko, dvojac iz Envy Rooma i Ivica Klarić koji ne stiže napraviti sve narudžbe. Živjela moda!

Više u inMagazinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju