Od dizajnerice Ivane Popović nitko, tko je barem malo upoznat s njezinim radom, nije očekivao da će njezina predbožićna modna revija proteći u blagdanskom duhu. Ivana je, kako je vidljivo iz priloga Red Carpet Lighta, ovih dana upriličila modni masakr.

Performans se odvijao pod nazivom 'Kako je moda ubila kiparicu', a manekenke su bile uokolo razbacane s po život pogibeljnim ranama. 'Jednoj sam htjela otkinuti nogu, ali nijedna mi nije dozvolila', požalila se Ivana Popović u kameru Nove TV.

- Kiparice umiru različitom smrću, od droge, alkohola, jedna si je pucala u glavu... kao umjetnice, kazala je Ivana Popović koja je zaista kreativno prikazala pravi i prvi modni masakr u svijetu.

Iako isprva zbunjeni prizorima, posjetitelji su naposlijetku počeli uživati u prizorima 'mrtvih' kiparica, ali i pogađati od čega koja umrla.

Za make- up je bila zadužena sama Ivana Popović koja se konzultirala sa šminkerima koji su radili na filmovima 'Sutjeska' i 'Neretva' kako bi postigla pravi 'masakr' ugođaj.

Više u emisiji: Red Carpet


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju