Visoke i mršave ili niske i mršave žene često imaju problema s odabirom odjeće. Uz Almine savjete oko odijevanja lakše ćete pratiti modne trendove

Iako im na izgledu zavide mnoge prijateljice visoke ili niske i izrazito mršave žene također imaju problema s odabirom odjeće. Jelena i Renata su zaljubljenice u modu , a kako bi zablistale poslužile su se Alminim trikovima koji njihovu građu pretvaraju u plus.

Kod niske je građe potrebno odabrati odjeću koja će naglasiti ženstvenost. Renata je u četrdesetima te mora izbjegavati odjeću za mlade djevojke koja joj odgovara zbog broja.

Mršavim i niskim ženama pristaju kratke haljine, a najbolja dužina je četiri prsta iznad koljena. Haljine mogu biti uske ili široke, no moraju pratiti liniju tijela. Odličan odabir je dekolte ili lađa izrez koji će optički proširiti gornji dio tijela.

Hlače mrkva kroja duljih nogavica odličan su odabir za niske žene koje vole nositi cipele s potpeticama, no ukoliko su im draže ravne cipele najbolja duljina je ona do kraja lista.

Visina može biti problem, pogotovo kada je u pitanju odabir hlača pa tu treba biti posebno oprezan, no visokim ženama odlično pristaju i kratke haljine ili suknje.

Visinu prati i nešto veći broj stopala, pa su najbolji izbor cipele na visoku petu koje imaju zaobljeni prednji dio te će ga optički smanjiti.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju